Phillip Cocu verlaat met gebogen hoofd het veld van Kozakken Boys.
Volledig scherm
PREMIUM
Phillip Cocu verlaat met gebogen hoofd het veld van Kozakken Boys. © Pro Shots / Stefan Koops

Cocu verwacht antwoord van Vitesse: ‘Spelers moeten in de spiegel kijken’

Als er één club is die op ontluisterende wijze kan verliezen in de KNVB-beker, dan is dat Vitesse. Drie fiasco’s in deze eeuw maken van de eredivisionist uit Arnhem een mikpunt van spot.

17 reacties

 • Nol Derksen

  3 maanden geleden
  Dat heel Gelderland meeleeft met die mooie geel-zwarte traditieclub blijkt wel uit alle reacties en dat men zelfs de moeite neemt om als een echte calimero onder mijn naam te reageren haha.
 • JP Pen

  3 maanden geleden
  Cynisch bedoeld, mensen, cynisch bedoeld.
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Failco kent in ieder geval genoeg cynisme. Traditie heeft de club bij de eerste buitenlandse eigenaar al laten varen. En dat meeleven? Er zit een héél groot verschil tussen die paar man in het stadion en heel Gelderland. Op een goede dag 10.000 man in het stadion vs. ruim 2 miljoen inwoners in Gelderland. Dat is dus minder dan 0,5 procent.
 • Theo Rijswijk

  3 maanden geleden
  @failco de Boer? Heel Gelderland? Ietsje zuidelijker houdt een clubje dapper stand tegen de zogenaamde overheersing uit Arnhem. Toverdrank hebben we niet, maar ze gaan het dit jaar voelen in Arnhem.
 • Geert Loermans

  3 maanden geleden
  @ Failco, het is maar een heel, heel klein gedeelte van Gelderland dat mee leeft. Het overgrote deel denkt: zal tijd worden dat Arnhem wat nederig.wordt. En leg me eens uit: welke traditie?