Enzo Cornelisse in actie in de eredivisie. De Arnhemmer gaat met trainer Thomas Letsch en technisch directeur Benjamin Schmedes praten over zijn toekomst bij Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Enzo Cornelisse in actie in de eredivisie. De Arnhemmer gaat met trainer Thomas Letsch en technisch directeur Benjamin Schmedes praten over zijn toekomst bij Vitesse. © Pro Shots / Ron Baltus

Cornelisse wil duidelijkheid van Vitesse: ‘Echte groei vindt alleen plaats als je voor langere tijd blijft staan’

Vitesse is in de ban van de transfermarkt. Staat Patrick Vroegh voor een overgang naar RKC Waalwijk, Enzo Cornelisse wil duidelijkheid over zijn toekomst in Arnhem.

3 reacties

 • F.H Wouters

  2 maanden geleden
  Hij heeft nog een heel voetballeven (>10 jaar) voor zich. Rustig aan ontwikkelen en van tijd tot tijd een ruime invalbeurten en dan komt er vanzelf een basisplaats in zicht. Niks overhaasten.
 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Misschien ben ik wel negatief maar op dit moment staat er nog geen eredivisiewaardige spelersgroep laat staan elftal, als je zo laat nog de transfermarkt op gaat is dat een slecht teken en ga je bang worden dat het volgend jaar 1e divisie wordt of welke lullige naam die divisie ook dan zal hebben. Er zal hier wel weer een wijsneus reageren; ja maar Vitesse moet nog een kopen hebben, ja ja. Heel laat, te laat?
 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  RKC Waalwijk heeft zich per direct versterkt met Patrick Vroegh. De middenvelder komt transfervrij over van Vitesse en tekent een contract tot medio 2025. Is dit een weggeef club vraag ik mij af. En wat Enzo betreft hij moet nog heel veel leren zoals meer jeugdspelers die denken ik ben er al. Een die er boven uitsteekt is Manhoef!