Volledig scherm
NEC-talent Bart van Rooij zit samen met Vitessenaar Jasper Dahlhaus bij de voorselectie van Oranje Onder 19 jaar. © Broer van den Boom/Socrates

Dahlhaus van Vitesse en NEC’er Van Rooij in voorlopige selectie Oranje Onder 19

ZEIST - Bondscoach Maarten Stekelenburg heeft Jasper Dahlhaus van Vitesse en NEC’er Bart van Rooij opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 19 jaar. Het talententeam maakt zich op voor drie EK-kwalificatiewedstrijden in oktober. Alle duels zijn in Letland.

Oranje speelt op dinsdag 8 oktober tegen Moldavië. Op vrijdag 11 oktober volgt de confrontatie met Letland. De laatste wedstrijd is op maandag 14 oktober tegen Israël.

De definitieve selectie wordt vrijdag 4 oktober bekend gemaakt.

Oranje Onder 18 

De NEC’ers Dirk Proper en Syb van Ottele en Daan Huisman en Million Manhoef van Vitesse zijn opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 18 jaar. Dit team, met als coach Peter van der Veen, speelt vrijdag 11 oktober tegen België. Het duel met de Rode Duivels is bij Quick’20 (Oldenzaal).

De definitieve selectie (22 spelers) wordt vrijdag 4 oktober bekend gemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.