Carlens Arcus in het Limburgse hotel waar Vitesse een week verbleef.
Volledig scherm
PREMIUM
Carlens Arcus in het Limburgse hotel waar Vitesse een week verbleef. © Pro Shots / Paul Meima

De nieuwe rechtsback van Vitesse komt letterlijk van ver: ‘Ik neem altijd de moeilijke weg’

Carlens Arcus weet na de aardbeving in 2010 één ding zeker: voor een betere toekomst moet hij het straatarme Haïti verlaten. Na een bijzondere route en met hulp van een inmiddels gevangen genomen ex-minister is hij geslaagd als voetballer in Europa. Bij Vitesse wil de verdediger de volgende stap zetten.

5 reacties

 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Wij willen nu eindelijk wel eens weten wie de eigenaar van Vitesse is? Waarom? Wij willen hem met klem vragen om 1 of 2 goede spitsen te kopen omdat er in de competitie GOALS nodig zijn. Want deze mensen heden daar voorin zijn van 1e divisieniveau. Als we zo aan blijven klooien wordt het volgend seizoen 1e divisie, echt waar. Vraag: WIL DE EIGENAAR VAN VITESSE ZICH MELDEN !!! Laat je supporters niet langer in spanning.
 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  Gerucht ik hoop dat ze zich niet zogenaamd versterken met Nicolai Jörgensen. Is na 9 wedstrijden al weer vertrokken bij Kopenhagen hij heeft gemiddeld meer als 3 wedstrijden nodig om een goal te maken. Hoe dom kun je zijn deze jongen is op!
 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  Het word zeker tijd voor een topaanvaller. En weer spelen met een links en rechtsbuiten speler. Maar alles licht op de verdediging waarvan de r en l backs als buitenspelers moeten fungeren, en zich kapot lopen in de wedstrijd. Dat deze trainer altijd hetzelfde systeem speelt dat weten de clubs onderhand ook uit te spelen. Dat druk zetten zie je ook niet meer wat ze in het begin wel konden. Ricky van hadden we verleden seizoen kunnen binnenhalen maar nee dat kon niet.Het scoren was een probleem!
 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Weer een verdediger gatver... Ik ben nu 75jr. en vanaf mijn 5e supporter dus al 70 jaar, waarvan 10 jaar in het buitenland op afstand. Deze speelwijze met 1 spits is niet mooi en trouwens waarom (zonder te huren) geen prachtige spits erbij? Deze spits, (want de opstelling is met 1 spits) die we nu hebben "flappie" is van 1e divisieniveau en gele kaarten verzamelaar. Volgend jaar 1e divisie? Of hoe ze dat gekke ding ook noemen. Wie is de hoofdsponsor en wanneer gaat die zijn portemonnee trekken??
 • harry de Vries

  2 maanden geleden
  tja goed of slecht we weten het niet maar voor een club zonder (minder geld ) lijkt het mij bizar