Marco van Ginkel in het shirt van Vitesse, met de sponsor ‘eToro’ op de borst.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco van Ginkel in het shirt van Vitesse, met de sponsor ‘eToro’ op de borst. © Pro Shots / Stefan Koops

De problemen stapelen zich op bij Vitesse: hoofdsponsor ‘eToro’ stapt na dit seizoen op

Het rampseizoen van Vitesse kent geen einde. Hoofdsponsor ‘eToro’ verdwijnt van het shirt bij de Arnhemse voetbalclub. In de Gelderse hoofdstad staat een grote inkomstenbron op de tocht. De eredivisionist zegt wel een alternatief te hebben.

15 reacties

 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Jeez wat een zielige reacties "jullie zijn anti vitesse" tegen Gelderlander. Jullie lijken wel kleine kinderen. OT , je moet wel gek zijn om sponsor te willen zijn van een clubje dat hoogmoed en wanbeleid hoog in het vaandel heeft staan.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  @Dorry van de Vander pol. Het niet verlengen van het sponsorcontract door de shirtsponsor is wel degelijk nieuws. (Hoewel in deze situatie uiteraard zeer begrijpelijk: zij willen ook niet het risico lopen volgens jaar in de KKD te sponsoren voor dit bedrag). Als je niet tegen het nieuws over je clubje kunt hoef je het niet te lezen....
 • Dorry van de Vander pol

  2 maanden geleden
  Beste lex en marco.. het contract loopt af vd hoofdsponsor en shirtsponsor het is niet anders maar dat zegt niet alles.. jullie beiden moeten eens ophouden met alleen maar negatief nieuws te brengen over VITESSE en elke keer weer hetzelfde nieuws. Laat het rusten totdat je echt weer iets nieuws te melden heb over VITESSE.. elke x weer de oude koeien uit de sloot halen lekker kinderachtig..
 • Martin Kugel

  2 maanden geleden
  Beste Nijmeegse redactie, het contract loopt gewoon af en er staan nieuwe sponsors klaar. Leuke kop weer bedacht om anti-Vitesse uit te stralen. Het teruglopende aantal abonnees en losse verkopen heeft 1-op-1 een link met jullie anti-Vitesse houding. Besef nou eens dat je over je eigen boterham staat te pissen.
 • Hans Straten

  2 maanden geleden
  Resume, geen bestuur, wellicht geen stadion meer, geen resultaten, geen goede spelersgroep en/of kapitaal op het veld, geen centen, geen hoofdsponsor, nog steeds geen nieuwe eigenaar. Zeldzame puinhoop Kan me nauwelijks voorstellen dat dit nog goed komt