Danilho Doekhi torent hoog uit boven Ogechika Heil van Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Danilho Doekhi torent hoog uit boven Ogechika Heil van Go Ahead Eagles. © ANP

Doekhi mist killersinstinct bij Vitesse: ‘Een ruime zege zou wel eens lekker zijn. Nu is elke wedstrijd een gevecht tot het einde’

ARNHEM - Verbijstering. Ongeloof. Boosheid. Onbegrip. Vitesse werd na de sof tegen Go Ahead Eagles een vat vol emoties. ,,We laten dit lelijk liggen”, zei Danilho Doekhi.

5 reacties

 • Tony Versluis

  1 jaar geleden
  Het hanteren van de lange bal, het systeem wat menig speler niet snapt, het onvermogen van de trainer om het systeem te wijzigen tijdens een wedstrijd als de situatie dit vraagt zorgt er voor dat je wedstrijden gaat verliezen. De huidige speelstijl is niet de 'normale' Vitesse speelstijl, die ze bijvoorbeeld wel leren bij de jeugd. daarnaast krijgt de jeugd te weinig kans, dure aankopen (ook de flops) moeten spelen.....
 • Henny . Jansen

  1 jaar geleden
  En weer geen normale goals van de 3 spitsen. Dat is het probleem van Vitesse dat moet de TD en staf toch ook zien. Met de mening van B van Londen ben ik het zeker eens deze trainer heeft totaal geen kijk op het voetbal. Er komen nu hele belangrijke wedstrijden aan ik hou mijn hart vast, zoals je iedere wedstrijd van deze ploeg al moet doen!
 • B. van Londen

  1 jaar geleden
  Dit Vitesse speelt al het hele seizoen een systeem die niemand snapt of ziet behalve dan de trainer want die ziet iedere wedstrijd een geweldig Vitesse de zwaarbevochten resultaten verbloemen te veel. Jammer ook dat de beste spelers niet spelen, maar dat heeft PSV ook! Fijn hoor deze trainers!
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Misschien helpt een lager salaris met een premie voor een doelpunt? Een gewone werknemer moet ook 40 uur per week werken voor heel wat minder geld.
 • Theo Rijswijk

  1 jaar geleden
  Het gemis aan killerinstinct bij de spitsen wordt ruimschoots gecompenseerd door een gevoel voor theater, provocerend voetbal en tijdrekken.