vanRossumDesign
Volledig scherm
PREMIUM
© vanRossumDesign

Doekhi ‘moet’ weg bij Vitesse: Tijd voor stap omhoog na topseizoen in Arnhem

Danilho Doekhi is Vitesse ontgroeid. Een EK met Jong Oranje, na een puik en stabiel seizoen in Arnhemse dienst, vormt de opmaat voor een zomerse transfer. Tijd voor de stap omhoog.

2 reacties

  • M. Coole

    2 jaar geleden
    De rijke Rus heeft geen belang bij vitesse of een versterking van de club. Hij heeft heel andere belangen die uiteindelijk niks met de club van doen hebben. Alle eigenaren pompen zonder enige bekende en goede reden voor de buitenstaander miljoenen in de club (waarom doen ze dit, niet voor de club in ieder geval), maar de langlopende schuld en het negatieve eigen vermogen nemen jaarlijks enorm toe. Oyf blijft tot max 2023 en dan? Weer een ander of laten de Russen Vitesse berooid achter?
  • Rock Witten

    2 jaar geleden
    Dat is nu het verschil tussen een Topclub en een club als Vitesse, elk jaar weer andere spelers en de trainer moet daarmee aan de slag. Een topclub gaat zich elk jaar versterken, maar Vitesse gaat zich elk jaar verzwakken en dat is voor een supporter om gek van te worden. Een topclub heeft méér geld? Ja maar Vitesse heeft een miljardair als eigenaar en hij laat die verzwakking steeds maar toe en dat is heel erg vreemd. Echt jammer. Vitesse moet toch ook voor het kampioenschap kunnen gaan?