Danilho Doekhi gaat naar de grond in een duel met Cyriel Dessers van Heracles.
Volledig scherm
Danilho Doekhi gaat naar de grond in een duel met Cyriel Dessers van Heracles. © VI Images

Doekhi trekt boetekleed aan bij Vitesse: ‘Goal Heracles mijn fout’

ALMELO - Danilho Doekhi rekent zich de goal van Heracles in het duel met Vitesse aan. De centrumverdediger heeft zich te makkelijk laten wegzetten door Cyriel Dessers, concludeert hij.

Doekhi (21) sprak zich duidelijk uit na de 1-1 in de vierde competitiewedstrijd van Vitesse. De Arnhemse club bleef zo ongeslagen, maar verzuimde de koppositie te pakken. 

,,Dessers maakt in mijn ogen wel een overtreding”, stelde Doekhi zaterdagavond in de catacomben van het stadion van Heracles. ,,Maar de scheidsrechter fluit niet. En daarna bevestigt de VAR die keuze. Dan is dit mijn fout. Ik accepteer dat.”

Doekhi, international van Jong Oranje, baalde er enorm van. ,,Het wordt 1-1. Dat punt heeft Heracles verdiend, hoor. Want wij waren gewoon niet goed. Maar we gaven niet veel kansen weg en we kwamen op voorsprong. Dan voelt dit als verlies.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.