Remko Pasveer
Volledig scherm
Remko Pasveer © BSR Agency

Doelman Remko Pasveer blijft jaar langer bij Vitesse

ARNHEM - Remko Pasveer heeft een akkoord bereikt met Vitesse. De Tukker staat nog een jaar onder contract bij de eredivisionist uit Arnhem.

Pasveer (36) maakt zich met de contractverlenging op voor zijn vierde seizoen bij Vitesse.

Pasveer staat op 74 duels bij de Arnhemse club. Met negen clean sheets en vier assists overlegt de ervaren doelman uitstekende cijfers over afgelopen seizoen.

Prettige club

Pasveer is blij met zijn nieuwe verbintenis. ,,Vitesse is een heel prettige club om voor te spelen. De faciliteiten zijn uitstekend en we spelen jaarlijks mee om plaatsing voor Europees voetbal. Ik heb een goed seizoen achter de rug. Door mezelf te zijn wil ik mijn bijdrage leveren aan het team. Ik voel mij topfit en voor mijn gevoel kan ik nog jaren mee op dit niveau.”

Technisch directeur Johannes Spors van Vitesse ziet een belangrijke rol voor Pasveer in het nieuwe seizoen. ,,Remko heeft zowel op als buiten het veld bewezen belangrijk te zijn voor de club. Remko is één van de beste doelmannen van Nederland. En met al zijn ervaring kan hij het team, en specifiek onze talenten, onder zijn hoede nemen. De contractverlenging van Remko was een belangrijk speerpunt voor ons. We zijn daarom hartstikke blij dat wederzijds is uitgesproken om met elkaar door te gaan.”