Volledig scherm
Edwin Linssen gaat als assistent-trainer aan de slag bij Jong Vitesse. © Proshots

Edwin Linssen assistent Oosting bij Jong Vitesse

ARNHEM – Vitesse heeft Edwin Linssen aangetrokken als assistent-trainer van het beloftenteam. De ex-prof uit Limburg gaat met hoofdcoach Joseph Oosting aan de slag bij Jong Vitesse, dat dit voorjaar is gepromoveerd naar de tweede divisie.

Linssen (37) is oud-speler van VVV-Venlo, Helmond Sport, Roda JC, Fortuna Sittard, De Graafschap en AEK Larnaca (Cyprus). Hij is ook de broer van Bryan Linssen, de linksbuiten van Vitesse.

Edwin Linssen komt over van Willem II. Daar heeft hij de afgelopen drie jaar bij het beloftenteam gewerkt. Linssen volgt Ruud Knol op, die is vertrokken omdat hij bij een eerste elftal aan de slag wil.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’
    Play
    Les van Vites

    Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’

    ARNHEM - Vitesse staat bij de hervatting van de competitie onder hoogspanning. De Arnhemse club moet uit de crisis opstaan. Bij de eredivisionist zijn alle ogen gericht op de nieuweling Keisuke Honda. ,,We hebben een langzame Honda”, stelt oer-supporter Bjorn Courbois in De Les van Vites. ,,Hij gaat 40 kilometer per uur in de vijfde versnelling met de handrem er op. Maar hij kan wél voetballen.”