Volledig scherm
PREMIUM
Martin Odegaard met technisch directeur van Vitesse Marc van Hintum, nadat hij zijn contract heeft getekend. © Pro Shots

Ødegaard krijgt de erfenis van Mason Mount, die kwam zag en overwon

ARNHEM - Vitesse heeft Martin Ødegaard binnen. De Arnhemse club huurt het Noorse wonderkind voor een jaar van Real Madrid. In Arnhem wacht de Scandinaviër een zware taak. Hij moet de rendementscijfers van Mason Mount overleggen.

Martin Ødegaard geldt als groot talent in het mondiale voetbal. Hij is al sinds zijn vijftiende international van Noorwegen. Maar bij Real komt hij niet in aanmerking voor de eerste selectie. Daarom heeft de Spaanse recordkampioen hem gedurende de voorbije anderhalf jaar al verhuurd aan Heerenveen. En ook voor dit seizoen ziet trainer Julen Lopetegui voor de Noor geen rol in Madrid weggelegd. Estadio Santiago Bernabeu loopt over van de wereldsterren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.