Eli Dasa (wit shirt) voor Vitesse in actie tegen AS Roma. Hij kapt de bal af in duel met Matias Vina. De Israëliër doet in de finale van de play-offs niet mee, omdat hij gaat trouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eli Dasa (wit shirt) voor Vitesse in actie tegen AS Roma. Hij kapt de bal af in duel met Matias Vina. De Israëliër doet in de finale van de play-offs niet mee, omdat hij gaat trouwen. © Pro Shots / Paul Meima

Ergernis en onbegrip over Eli Dasa bij Vitesse: Israëlisch international zegt finale play-offs af vanwege bruiloft

ARNHEM - Eli Dasa heeft zijn laatste wedstrijd voor Vitesse al gespeeld. De Israëlische international ontbreekt in de finale van de play-offs tegen AZ, omdat hij gaat trouwen. Coach Thomas Letsch zit vol ergernis over de bruiloft.

10 reacties

 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Tja, Vitesse heeft als werkgever ingestemd met de CAO en daarin staat zelfs dat er twee dagen verlof gegeven dient te worden voor een huwelijk en dat de werknemer de werkgever daarover één dag van tevoren in kennis moet stellen. Foutje in de onderhandeling van de werkgever dus, niet helemaal goed opgelet.
 • Erik de Vries

  1 maand geleden
  Ja ja ja de clubliefde spat er weer van af :) ,,,.. Wat een heerlijke timing dat dit weer naar buiten komt voor de wedstrijd van donderdag, moeten we nu klappen ofzo?
 • frank jansen

  1 maand geleden
  Volgens elke Cao heeft hij recht op een vrije dag op zijn trouwdag.
 • Henny . Jansen

  1 maand geleden
  Ik sluit mij aan bij de reactie van Timmerman en vind de andere reacties van die andere malloten nergens op slaan.
 • Tinus Timmerman

  1 maand geleden
  Rare reacties van sommige. Hij is in dienst van Vitesse en krijgt daar redelijk goed voor betaald. Als je gaat trouwen dan weet je dat ruim van te voren, en dien je je werkgever hiervan in kennis te stellen. Wat hij nu doet is zijn werkgever en collega's in de steek laten op een onbeschofte manier. Een week van te voren zeggen dat je gaat rouwen en dan niet opkomen dagen voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen is buiten alle fatsoen. Gewoon 2 maandsalarissen inhouden!