Foor: Natuurlijk hoop ik dat NEC erin blijft

ARNHEM – Vitesse kan in het slot van de eredivisie aartsrivaal NEC nog een aardig handje helpen. De Arnhemse club speelt nog tegen Roda JC (thuis) en gaat zaterdag op bezoek bij Excelsior, twee concurrenten van de Nijmeegse ploeg.

Navarone Foor, die afgelopen zomer de overstap van NEC naar Vitesse maakte, kijkt nog weleens met een schuin oog naar zijn oude club. ,,Natuurlijk focus ik me op mezelf, dat is het allerbelangrijkste. Maar natuurlijk hoop ik dat ze erin blijven. Die wedstrijden blijven mooi. Ook voor Gelderland.”

Foor is de laatste weken in topvorm. De aanvaller scoorde zowel in de laatste twee wedstrijden tegen Heracles Almelo (0-1) en Heerenveen (4-2). ,,Ik heb gescoord, was belangrijk voor het team. En als ploeg doen we het ook beter dan daarvoor.”

Ondertussen telt heel Arnhem af naar de bekerfinale tegen AZ, over twee weken. ,,Dat is natuurlijk iets moois. Voor de club, voor ons. Het is belangrijk dat we nu doorzetten, ons focussen op de komende wedstrijden. Alles wat er komen gaat, moeten we winnen.” 

Volledig scherm
Navarone Foor. © Pro Shots / Joep Leenen