Geschorste Matavz traint mee met beloftenteam

ARNHEM - Tim Matavz zit voorlopig op de dag voor een wedstrijd niet bij de selectie van Vitesse. Omdat de spits voor vier duels is geschorst, traint hij op die dagen mee met het beloftenteam. Trainer Henk Fraser wil alleen met de groep werken, die ook in de competitie inzetbaar is.

,,Het is de normale gang van zaken”, stelt Fraser. 

,,We werken naar een wedstrijd toe. Tim zit dan niet bij die groep. Maar doordeweeks traint hij gewoon met de eerste selectie mee. Alleen de dag voor de wedstrijd mist hij.”

Fraser stelt met klem dat Matavz niet uit straf doorschuift. ,,Zeker niet. We kiezen alleen voor een voorbereiding met de wedstrijdselectie. Voor Tim geldt geen uitzonderingspositie.”

Bij Jong Vitesse treft Matavz onder andere Alexander Büttner. De Doetinchemmer is begin januari vanwege een gebrek aan fitheid teruggezet naar het beloftenteam. 

Volledig scherm
Tim Matavs op het trainingsveld. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.