Edward Sturing is nadrukkelijk in beeld als nieuwe hoofd opleidingen bij Vitesse. Hij staat ook op de kandidatenlijst voor de positie van hoofdcoach voor volgend seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Edward Sturing is nadrukkelijk in beeld als nieuwe hoofd opleidingen bij Vitesse. Hij staat ook op de kandidatenlijst voor de positie van hoofdcoach voor volgend seizoen. © BSR Agency

‘Hoofdtrainer Edward Sturing in beeld als hoofd opleidingen bij Vitesse’

ARNHEM - Edward Sturing is in beeld als hoofd opleidingen van Vitesse. De huidige hoofdcoach staat op een kandidatenlijst voor de positie, die in de zomer in Arnhem vrijkomt. Nicky Hofs wordt daarbij nadrukkelijk in verband gebracht met het trainerschap van het nieuwe team Onder 21 jaar bij de Gelderse eredivisionist.

Sturing (56) is nu hoofdcoach van Vitesse. Hij heeft in die hoedanigheid een contract tot het einde van dit seizoen. De Arnhemse club is bezig met het aanstellen van een trainer voor het volgende voetbaljaar. Ook daar prijkt de Eerbekenaar op de lijst, zo stellen bronnen rondom de eredivisionist. Maar Sturing en zijn management hebben nog niet met Vitesse over eventuele contractverlenging gesproken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.