Vitesse-speler Jacob Rasmussen in het nieuwe uitshirt.
Volledig scherm
Vitesse-speler Jacob Rasmussen in het nieuwe uitshirt. © Vitesse Media

John Frostbrug en Eusebiuskerk op nieuw wit-blauw ‘Arnhems’ uitshirt Vitesse

VideoARNHEM – Vitesse heeft woensdag een bijzonder nieuw uitshirt gepresenteerd. In het wit-blauwe tenue heeft de Arnhemse eredivisionist de hoogtepunten van de Gelderse hoofdstad verwerkt. Te zien zijn de John Frostbrug, de Eusebiuskerk, de Koepelgevangenis, het Centraal Station en GelreDome.

5 reacties

 • bart verplak

  1 maand geleden
  Tandpasta voor stierenvechters.
 • Kooyman

  1 maand geleden
  Lelijke kleuren combinatie dat blauw en wit verwijzend naar Arnhem Ik wil Vitesse zien in een wit uitshirt met wat geel en zwarte accenten.
 • Bob De Rooy

  1 maand geleden
  Ruud dit had Vitesse al jaren geleden. Waar zeur je over. Had wel een sportievere reactie verwacht van iemand wiens club de afgelopen jaren tussen eerste en ere divisie aan het jojoën is.
 • Mark Leenders

  1 maand geleden
  Zowel het thuis als het uitshirt zijn dit jaar prachtig!
 • Ruud van Lent

  1 maand geleden
  Goh, mooi gejat van NEC. Kunnen ze niks zelf verzinnen in Arnhem? Maar de skyline van Nijmegen is toch mooier. Jammer, gemiste kans.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.