De 22-jarige Velpenaar Joris Klein-Holte zat afgelopen weekend na acht maanden weer bij de wedstrijdselectie van de tweededivisionist en kan komend weekend zijn eerste minuten maken.
Volledig scherm
De 22-jarige Velpenaar Joris Klein-Holte zat afgelopen weekend na acht maanden weer bij de wedstrijdselectie van de tweededivisionist en kan komend weekend zijn eerste minuten maken. © Ben Gal / Orange Pictures

Joris Klein-Holte terug voor laatste maanden bij Jong Vitesse

VELP/ ARNHEM - Voor Jong Vitesse-verdediger Joris Klein-Holte is er nu echt een einde gekomen aan lang blessureleed. De 22-jarige Velpenaar zat afgelopen weekend na acht maanden weer bij de wedstrijdselectie van de tweededivisionist en kan komend weekend zijn eerste minuten maken. En dat komt goed uit met het oog op volgend seizoen, waarin hij het Vitesse-shirt na dertien jaar niet meer zal dragen.

2 reacties

  • Hendry

    3 jaar geleden
    Helemaal gelijk gewoon competitie 2e teams en dat oudere spelers weer mee kunnen doen.Het is te gek voor woorden dat een oudere geblesseerde speler niet meer wedstrijden mag spelen om ritme op te doen belachelijk besluit van de KNVB!
  • theet

    3 jaar geleden
    Onzin gedoe ook.gewoon eredivisie en eerste divisie. En compt voor tweede elftallen net als het was vroeger. Is ook leuker om dan te gaan kijken