Kamaldeen Sulemana viert de 1-2.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamaldeen Sulemana viert de 1-2. © Pro Shots / Paul Meima

Kamaldeen Sulemana beul van Vitesse: Rennes wint boeiend voetbalgevecht in GelreDome

ARNHEM - Voor Vitesse eindigt het Europese avontuur in december. Stade Rennais, de nummer dertien van de Ligue 1, is voor de Arnhemse club in de Conference League een brug te ver. De Fransen hebben coach Thomas Letsch en zijn brigade in GelreDome klinisch weggezet. Hoe boeiend de avond in GelreDome ook, de cijfers zijn uiteindelijk kil: 1-2.

4 reacties

 • Henny . Jansen

  1 jaar geleden
  Aan de inzet lag het niet. dat was goed Maar aan de keeper en spitsen wel. Wat heb je gewonnen nul , nul. Koop een goeie keeper en spitsen.
 • ron kate

  1 jaar geleden
  zeker een strijdend Vitesse gezien hopelijk kunnen ze dit zondag ook opbrengen, Jammer opnieuw dat door een arbitrale fout de wedstrijd de andere kant opging. Belachelijk dat er geen VAR aanwezig is bij deze wedstrijden in de conference leque . Hierdoor kreeg deze wedstrijd een andere winnaar dan het verdiende.
 • Tinus Timmerman

  1 jaar geleden
  Als je uit gaat van het kwaliteitsverschil moet je stellen dat Vitesse niet kreeg waar het recht op had. Bepalend is het niet fluiten voor de overtreding op Bazoer. Hoewel Lex Lammers daar nogal luchtig over doet, is dit wel bepalend voor de omslag in de wedstrijd. Die overtreding had afgefloten moeten worden en komt er ook geen penalty. Dan blijft het langer 1-0 en krijg je als team meer vertrouwen in een goede afloop. Daardoor viel ook Bazoer uit en was je de belangrijkste man achterin kwijt.
 • Tim Gertsen

  1 jaar geleden
  Genoten van de sfeer en 1e helft van Vitesse. De nederlaag was onnodig en erg jammer. Onze spits frederiks laat erg weinig zien. Jammer