Volledig scherm
Jochem Kamphuis. © ProShots

Kamphuis en Nijhuis fluiten in finale Vitesse tegen FC Utrecht

UTRECHT - Jochem Kamphuis en Bas Nijhuis zijn de scheidsrechters in de finale van de play-offs om Europees voetbal, tussen Vitesse en FC Utrecht. De winnaar van het tweeluik van komende week verdient een ticket voor de tweede voorronde van de Europa League.

Kamphuis heeft dinsdagavond (aanvang 20.45 uur) de leiding in GelreDome. Hij wordt geassisteerd door Johan Balder en Angelo Boonman. Vierde official is Edwin van de Graaf.

Voor de return van zaterdag in de Galgenwaard is Bas Nijhuis de arbiter van dienst. Zijn assistenten zijn Roy de Nas en Erwin Zeinstra. Martin van den Kerkhof is de vierde official.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sturing: Met Vitesse gepiekt op het juiste moment

    Sturing: Met Vitesse gepiekt op het juiste moment

    Edward Sturing gaat met een voldaan gevoel op vakantie. Als interim-hoofdtrainer leidde hij 'zijn' Vitesse naar Europees voetbal. ,,Ik ben blij dat dit seizoen voorbij is. Het kostte bakken met energie, zeker omdat ik de ploeg in de laatste fase van het seizoen moest overnemen'', zei Sturing na de gewonnen finale van de play-offs tegen FC Utrecht (5-3). ,,Ik heb veel zin in vakantie, vooral ook omdat we dit seizoen nu goed hebben afgesloten.''