Volledig scherm
Vyacheslav Karavaev zit gekwetst op de grond. De Rus heeft een hamstringblessure opgelopen tegen PEC. © BSR Agency

Karavaev mist duel Vitesse met Ajax door hamstringblessure

ARNHEM - Vyacheslav Karavaev mist het duel van Vitesse met Ajax. De Russische back heeft een hamstringblessure opgelopen in de wedstrijd tegen PEC Zwolle, zaterdagavond. De leiding van de Arnhemse club gaat ervan uit dat de verdediger meerdere weken moet herstellen van de kwetsuur.

Karavaev (23) was tot zaterdag de enige speler van Vitesse die alle minuten in de competitie had meegemaakt. Vlak na rust liep de Rus een hamstringblessure op. ,,Het voelt niet goed”, sprak de verdediger na het duel met PEC.

De afwezigheid van Karavaev tegen Ajax is een fikse tegenvaller voor coach Leonid Sloetski van Vitesse. In de Arnhemse selectie is geen achtervang voor de Rus. De eredivisionist heeft in de winter Khalid Karami verhuurd aan NAC. Julian Lelieveld is in de zomer verhuurd aan Go Ahead Eagles. Zaterdagavond viel Danilho Doekhi in voor Karavaev, maar de Rotterdammer is een centrumverdediger.

Volledig scherm
Vyacheslav Karavaev in duel met Darryl Lachman van PEC Zwolle (nummer 29). © VI Images
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.