Volledig scherm
© ProShots

Kruiswijk kan niet stuk bij Vitessefans na eerste goal in 304 eredivisieduels

ARNHEM - Met een lofzang die al zeker een half uur aanhield werd de nu al legendarische goal van Arnold Kruiswijk gevierd in GelreDome. De speler van Vitesse scoorde in de wedstrijd tegen Sparta zijn eerste treffer ooit in de eredivisie.

Nooit eerder moest een eredivisiespeler zo lang wachten op de eerste treffer. Kruiswijk had er 304 wedstrijden voor nodig. Of: 25.318 minuten in de eredivisie.

Zingen

Op de tribune kunnen de fans hun plezier niet op. 'Ga staan als je voor Kruiswijk bent', 'Arnold of niets, olé, olé' en 'Dit is het 25.318de liedje over Arnold Kruiswijk' en andere variaties op typische sportliederen zijn er te horen.

In de 82ste minuut kreeg Kruiswijk zijn publiekswissel. Alexander Büttner nam zijn plek in op het veld. Ook na zijn wissel werd Kruiswijk nog toegezongen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.