Volledig scherm
© Photo News

Kruiswijk verlengt en blijft bij Vitesse

Arnhem – Arnold Kruiswijk blijft langer bij Vitesse. De verdediger is een nieuw tweejarig contract bij Vitesse overeengekomen. De Groninger speelt als sinds het seizoen 2014-2015 bij de Arnhemse club.

Kruiswijk (32) is dit seizoen tot cultheld uitgegroeid bij Vitesse. Hij scoorde tegen Sparta zijn eerste goal in het profvoetbal. De verdediger speelde voorheen bij FC Groningen, RSC Anderlecht, Roda JC en Heerenveen.

Goed naar z'n zin

Kruiswijk had een aflopend contract bij Vitesse, maar voerde de afgelopen maanden al diverse gesprekken met de clubleiding. ,,Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Vitesse”, reageert Kruiswijk. ,,Uit de gesprekken die ik heb gevoerd, voelde ik waardering vanuit de club. Ik kijk er naar uit om met Vitesse Europa in te gaan.”

Ervaren speler

Technisch directeur Mohammed Allach is blij met de contractverlenging. ,,We zijn volop bezig om de selectie voor volgend seizoen op de gewenste sterkte te krijgen. Het verlengen van het contract van Arnold was daarvan een onderdeel. Arnold brengt ervaring en rust met zich mee. Ik denk dat elke club wel een type speler zoals Arnold in zijn selectie wil hebben.”

Eerder versterkte Vitesse zich al met Heraclied Thomas Bruns. Hij tekende een vierjarig contract bij Vitesse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.