Thomas Letsch als trainer van Red Bull Salzburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Letsch als trainer van Red Bull Salzburg. © Gepa

Letsch moet Vitesse vleugels geven

ARNHEM - Vitesse gaat op de Duitse toer. De nieuwe technisch directeur Johannes Spors wil landgenoot en kennis Thomas Letsch in Arnhem op de trainersstoel zetten. De eredivisieclub is in verregaande onderhandeling over een tweejarig contract.

16 reacties

 • Marcel Derksen

  2 jaar geleden
  Ok, kleine correctie n.a.v. mijn vorige reactie. De club is in 2010 overgenomen, maar dan kun je nog altijd niet spreken over decennia.... 
 • Marcel Derksen

  2 jaar geleden
  Hoe kun je nu stellen dat trainers in Arnhem sinds de overname van de Russen al decennialang hun klus niet afmaken, als de club nog geeneens 10 jaar in handen van de Russen is. Laat staan tientallen jaren zoals dit stukje suggereert. Stemmingmakerij van de bovenste plank. Bah!
 • Mart1

  2 jaar geleden
  Misschien moet Sturing wel blij zijn. Alles is momenteel onzeker, ook de selectie. Als hij niet de juiste spelers zou krijgen, en daardoor niet het beoogde resultaat haalt, is hij de boeman. Met alle mogelijkheden van ontslag, en een smet op zijn naam. Laat nu het nieuwe vriendenclubje maar zien dat ze verstand van het Ned. voetbal hebben, en resultaten kunnen halen. Elke smet gaat dan aan Sturing voorbij, en is zijn eer en goede naam, gezien de corona moeilijkheden van deze tijd, gered. Sturing is Vitesse en alles overziend is het wellicht beter om nu als hoofdopleiding aan de slag te gaan. 
 • Wim

  2 jaar geleden
  Herbert Neumann??
 • MCGyver

  2 jaar geleden
  Hoe is het eigenlijk met Herbert Neumann?
 1. Van Bergwijn tot Timber en van Lozano tot Bony: dit zijn de recordtransfers van alle eredivisieclubs

  Van Bergwijn tot Timber en van Lozano tot Bony: dit zijn de record­trans­fers van alle eredivisie­clubs

  Het regent recordtransfers in de eredivisie. Eerder kocht Ajax Steven Bergwijn voor een recordbedrag, Feyenoord ontving een recordbedrag voor Luis Sinisterra en betaalde zelf nog nooit zoveel voor een speler als voor Quinten Timber. En weet jij wie sinds deze zomer de recordverkoop van Excelsior of de recordaankoop van SC Cambuur is? Check hieronder het overzicht van recordtransfers van alle eredivisieclubs volgens Transfermarkt.nl.