Thomas Letsch dirigeert Vitesse naar voren tegen FC Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Letsch dirigeert Vitesse naar voren tegen FC Utrecht. © Pro Shots / Stefan Koops

Letsch vindt kritiek op Vitesse onrealistisch en kortzichtig: ‘Er zijn altijd heel snel meningen’

ARNHEM - Thomas Letsch hekelt de kijk op Vitesse. De eisen voor de Arnhemse formatie zijn vaak onrealistisch en de kritiek is kortzichtig, stelt de coach. De eredivisionist beleeft een goed seizoen.

7 reacties

 • bart verplak

  1 maand geleden
  Schöne Hose.
 • Nico Tukker

  1 maand geleden
  Mooie club dat Vitesse, met een erg goede trainer. Heb een aantal geweldige wedstrijden gezien dit jaar, die het geld van de seizoenkaart meer dan waard waren. En zo denken de meeste mensen in 'het publiek' erover, ondanks de soms erg negative stukken in DG.
 • G.J Mek

  1 maand geleden
  dat is toch geen club dat Vitesse. en zeker niet met zo belabberde trainer, zonde van het geld om seizoen kaart te kopen.
 • Tinus Timmerman

  1 maand geleden
  Voor een groot deel met dank aan Spors die spoorslags vertrok naar Genua. Die heeft er een zooitje van gemaakt met zijn aankoopbeleid. Bijna gratis (oud) spelers niet goed genoeg vinden terwijl ze nu her en der de pannen van het dak spelen. Van Wolfswinkel had je er goed bij kunnen hebben. Nu alles afreageren op Letsch is mijn ziens niet eerlijk omdat hij het ook moest doen met spelers die hem opgedrongen waren. Spors had ook moeten zorgen dat de vertrekkende spelers nu niet gratis vertrekken.
 • berrie van Altena

  1 maand geleden
  Casino club wat beleid betreft, en het spel zo wisselend.