Bryan Linssen heeft de fitheidstesten goed doorstaan. Als hij ook goed reageert op de inspanningen, start hij tegen Heracles in de basis.
Volledig scherm
Bryan Linssen heeft de fitheidstesten goed doorstaan. Als hij ook goed reageert op de inspanningen, start hij tegen Heracles in de basis. © ANP Pro Shots

Linssen klaar voor rentree bij Vitesse

ARNHEM - Leonid Sloetski verwacht Bryan Linssen aan de aftrap bij Vitesse. De aanvaller heeft de afgelopen dagen de fitheidstesten doorstaan. Als de reactie na inspanning ook goed is, start de Limburger zondag tegen Heracles.

1 reactie

 • Tinus

  4 jaar geleden
  Vitesse moet alsnog in beroep gaan tegen de rode kaart van Bruns. Ook zijn overtreding was een ongelukkige samenloop en ook Bruns had niet de intentie zijn tegenstander te blesseren. Verwijs voor jurisprudentie naar de zaak Van Persie. Vrijspraak moet dan volgen want anders is het klassenjustitie, met het doel Feijenoord bewust te bevoordelen.
 1. Cillessen praat met Lodewijks over plek in Oranje • Pröpper gaat weer meedoen • Dennis Gentenaar zoekt een club
  Kappen en Draaien

  Cillessen praat met Lodewijks over plek in Oranje • Pröpper gaat weer meedoen • Dennis Gentenaar zoekt een club

  Clubwatcher Lex Lammers denkt dat Davy Pröpper definitief gaat aansluiten bij de selectie van Vitesse. Dennis Gentenaar, nota bene NEC’er in hart en nieren, adviseert hem dat ook zeker te doen. Gentenaar zelf is vanuit Dubai nog op zoek naar een nieuwe uitdaging. Adrie Poldervaart benaderde voetbal verkrampt, maar lijkt na nieuwe gesprekken met de leiding weer ontspannen.