Ontreddering bij Vitesse. Melle Meulensteen (links) verwerkt de tik van FC Twente in De Veste met Matus Bero.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontreddering bij Vitesse. Melle Meulensteen (links) verwerkt de tik van FC Twente in De Veste met Matus Bero. © ANP

Melle Meulensteen vindt paniek bij Vitesse veel te voorbarig: ‘Niemand praat hier over degradatie’

Melle Meulensteen is een expert in overlevingsvoetbal, gezien zijn ervaringen bij RKC Waalwijk. Die kunst moet nu bovendrijven bij Vitesse. De Arnhemse club staat onder in de eredivisie.

5 reacties

 • ron kate

  2 maanden geleden
  Nou Melle dan moet je de laatste samenvatiing tegen fc twente nog even rustig terugkijken. want jullie bakten er totaal niets van. de bal kon niet in de ploeg gehouden worden en alles werd maar naar voren geschoten. verder wat hebben we in aanvallend opzicht laten zien dan. Jullie spelen al sinds de oefenwedstrijden in de voorbereiding als een degradatie kandidaat dus zou me toch maar eens zorgen gaan maken en uit een ander vaatje gaan tappen 90 minuten lang op het veld.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Aan het einde van de rit zesde? Sommige mensen moeten het echt hebben van heel veel positivisme om met zulke onzin te komen.
 • Piet Camps

  2 maanden geleden
  Degraderen zal vitesse niet. De komende weken moeten ze punten pakken. En dan in de winter door selecteren. Het komt wel goed en ze staan aan het eind van de rit gewoon zesde.
 • annemie Theloosen - B

  2 maanden geleden
  Henny, Achter je club gaan staan en als je dat niet kan weggaan en wegblijven.
 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  Ik maak mij wel zorgen over degradatie. Dit Vitesse is veel te jong met onervaren spelers dat is wel duidelijk. Het middenveld werd helemaal overlopen door Twente. Bero loopt alleen maar als een kip zonder kop rond. Waar zijn de tijden dat wij goede buitenspelers hadden. Lechts heeft een puinhoop achter gelaten.En deze TD ga terug naar je land wat een misselijk gevoel krijg je bij deze gasten.Winnen tegen mindere clubs is heel moeilijk dat heeft het verleden laten zien. Dus reken je niet rijk.