Beeld uit de wedstrijd Vitesse-Heerenveen. SC Heerenveen speler Daniel Hoegh (midden) schiet onder druk van Vitesse-speler Tim Matavz (rechts) in zijn eigen doel: 1-0 voor Vitesse.
Volledig scherm
Beeld uit de wedstrijd Vitesse-Heerenveen. SC Heerenveen speler Daniel Hoegh (midden) schiet onder druk van Vitesse-speler Tim Matavz (rechts) in zijn eigen doel: 1-0 voor Vitesse. © Pro Shots

Miazga vrijuit voor ballenknijpen, onderzoek naar elleboogstoot Matavz

ZEIST/ARNHEM - Tim Matavz zit in de beklaagdenbank. De aanklager betaald voetbal start een vooronderzoek naar de elleboogstoot van de spits van Vitesse in het duel met Heerenveen van afgelopen zaterdag. Matt Miazga gaat vrijuit. De Amerikaan wordt niet vervolgd voor ballenknijpen.

13 reacties

 • Rick1968

  5 jaar geleden
  Hoezo geen straf voor Miazga? Er is toch gewoon sprake van onsportief gedrag. Dat kan de KNVB toch gewoon bestraffen? Daar zijn regels voor. Die Miazga genoot er wel van.
 • Rick1968

  5 jaar geleden
  Maar daar heeft geen enkele club de ballen voor. 
 • Rick1968

  5 jaar geleden
  Geen enkele club doet het, maar de een verdubbeling van de straf zou een club sieren.  Ook die Miazga gewoon aanpakken als club.
 • G Ulrich

  5 jaar geleden
  Na het zien van de beelden had Vitesse al met een strafmaat moeten komen! Gezien dat ze niet reageren geven ze toe aan dit wangedrag dus ook de technische staf straffen!
 • SJHJ

  5 jaar geleden
  Dit is wel het meest domme vandaag wat ik leest! De aanklager zag er niks in... waar zitten zijn ogen dan? Je mag dus de ballen van een ander fijn knijpen zonder gestraft te worden. Grote SUKKELS in Zeist.
 1. Vitesse beschadigd door eigen supporters • NEC zeer actief op transfermarkt • Ramp als De Graafschap niet promoveert
  Met Ruud Knol
  2

  Vitesse beschadigd door eigen supporters • NEC zeer actief op transfer­markt • Ramp als De Graafschap niet promoveert

  Weer faalt Jasper Cillessen in een belangrijke wedstrijd voor zijn club, hoe komt dat? Supporters van Vitesse gaan onderling op de vuist, waarom? En dan De Graafschap: is het halen van de play-offs een utopie geworden?
  Doetinchem, Nijmegen, Arnhem, Doesburg, Oost Gelre, Zevenaar, Beuningen, Aalten, Rozendaal, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Heumen, Mook en Middelaar, Rheden, Berg en Dal, Lingewaard, Duiven, Wijchen, Renkum, Berkelland, Westervoort, Montferland, Bronckhorst