Volledig scherm
Edwin Linssen (geheel rechts) als assistent van Joseph Oosting (tweede van rechts) bij Jong Vitesse. De Limburger krijgt de lichting Onder 17 onder zijn hoede. © BSR Agency

Moeliker vertrekt naar PSV, Edwin Linssen trainer Vitesse Onder 17

ARNHEM - Edwin Linssen wordt de nieuwe trainer van Vitesse Onder 17 jaar. De ex-prof van onder meer VVV, Roda JC en De Graafschap volgt in Arnhem Kevin Moeliker op. De coach uit Elst vertrekt naar PSV.

Linssen (38) gaat zijn tweede seizoen bij Vitesse in. De oudere broer van Bryan Linssen was afgelopen seizoen assistent van Joseph Oosting bij het beloftenteam, dat in de middenmoot eindigde in de tweede divisie. Nu de Arnhemse club zich terugtrekt uit de voetbalpiramide krijgt de opleiding van de eredivisionist een nieuwe structuur. Linssen heeft ervaring als hoofdcoach opgedaan bij Jong Willem II. De Limburger wordt daarom doorgeschoven naar de lichting Onder 17 jaar.

PSV

Moeliker (39) stapt na tien jaar in de opleiding van Vitesse over naar de jeugdacademie van PSV. De voormalige doelman van onder andere Dordrecht’90, Telstar en Go Ahead Eagles wordt daar assistent bij het team Onder 17 jaar.

Volledig scherm
Kevin Moeliker
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.