Mohamed Sankoh zorgt voor de gelijkmaken voor Vitesse tegen AZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Mohamed Sankoh zorgt voor de gelijkmaken voor Vitesse tegen AZ. © Pro Shots / Vincent de Vries

Mohamed Sankoh goud waard voor Vitesse: Stuttgart-huurling zorgt voor bonuspunt bij AZ

De herstart van de competitie heeft Vitesse een fikse opkikker bezorgd. De Arnhemse kwakkelclub neutraliseerde zaterdagavond favoriet AZ in Alkmaar. Mohamed Sankoh kende een gouden invalbeurt met een treffer vlak voor tijd. Die poetste de goal van Vangelis Pavlidis weg en leverde de Gelderse equipe een onverwacht, maar volkomen verdiend bonuspunt op: 1-1.

2 reacties

 • Tinus Timmerman

  5 maanden geleden
  Voor Vitesse een redelijke tot goede wedstrijd met een terechte uitslag. Alleen die goal van AZ was wel buitenspel. Dit was al te zien tijdens de wedstrijd maar zeker in de nabeschouwing op de VAR beelden. Een uitgestoken arm/elleboog kan geen buitenspel opheffen!
 • R. Bosman

  5 maanden geleden
  Top tweede helft Vitesse! Verdient punt..
 1. Heeft NEC of Vitesse de toekomst? • De Graafschap zal niet blij zijn met rijke degradant
  Met Jan Peters

  Heeft NEC of Vitesse de toekomst? • De Graafschap zal niet blij zijn met rijke degradant

  NEC en Vitesse kennen beide een teleurstellend seizoen, maar strijden in de laatste speelronde van de eredivisie nog wel om een ‘prijs’. Wie wordt de nummer 1 van Gelderland? En hoe worden de onderlinge verhoudingen in de toekomst? En gaat De Graafschap volgend seizoen wél promoveren vanuit de Keuken Kampioen divisie?
  Doesburg, Nijmegen, Zevenaar, Beuningen, Arnhem, Rozendaal, Heumen, Rheden, Berg en Dal, Lingewaard, Duiven, Wijchen, Berkelland, Westervoort, Aalten, Doetinchem, Montferland, Lent, Nijmegen, Bronckhorst