Mosterdfabrikant wil in zee met Vitesse-spits Linssen

VIDEOARNHEM - Bryan Linssen kan de mosterd in. Een fabrikant van de smaakmaker heeft zich bij de aanvaller van Vitesse gemeld. De voetballer kan een speciale lading tegemoet zien. Daarbij worden de opties voor een reclamecampagne bekeken.

Linssen (28) werd vorige week landelijk (sport)nieuws, nadat hij in De Gelderlander openbaarde mosterd te gebruiken voor de genezing van zijn pijnlijke enkel.

Hij smeerde het goedje als medicijn op zijn gewricht en had plotsklaps nergens meer last van.

De mosterd-genezing kwam uit de koker van de vader van Alexander Büttner. Linssen kon door de pijn in de enkel niet spelen. Hij lachte het wonderbaarlijke medicijn eerst weg, maar ging ten einde raad toch overstag. 

Keukenkast

,,Ik dacht eerst ook dat het nergens op sloeg”, vertelt Linssen. ,,Maar het werkt echt. Ik heb nergens meer last van.”

Linssen wacht nu de ontwikkelingen af. Zijn enkel is genezen en de mosterd staat thuis in Limburg weer gewoon in de keukenkast.

De familie Büttner zit na het succes met de ‘Mosterdman’ intussen ook niet stil. ,,Wij vragen binnenkort maar eens een patent voor dit medicijn aan”, stelt Alexander Büttner.

Volledig scherm
Bryan Linssen. © ANP Pro Shots
}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.