Volledig scherm
Angel Acena Rodriguez tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. © Pro Shots

Nieuwe fysiektrainer Acena Rodriguez alweer vertrokken bij Vitesse

ARNHEM Vitesse gaat toch niet in zee met Angel Acena Rodriguez. De fysiektrainer uit Spanje is na iets meer dan een week alweer vertrokken bij de Arnhemse club.

Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk was Acena Rodriguez toegevoegd aan de technische staf. Het papierwerk voor zijn overgang moest nog wel afgerond worden. Bij terugkomst in Nederland heeft Vitesse besloten een andere fysiektrainer vast te willen leggen. ,,We zochten toch andere kwaliteiten in de nieuwe fysiektrainer”, verklaart een woordvoerder.

Costa Rica

Acena Rodriguez, die uit de koker kwam van de nieuwe technische staf, maakte de overstap van het nationale team van Costa Rica. Dat team werd in de poulefase uitgeschakeld op het WK in Rusland. Eerder was de Spanjaard conditietrainer bij Sevilla.

Acena Rodriguez was bij Vitesse de opvolger van Jurgen Seegers. De club is momenteel op zoek naar een nieuwe fysiektrainer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.