Vitesse-keeper Jeroen Houwen ziet de inzet van Javairo Dilrosun over zich heengaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitesse-keeper Jeroen Houwen ziet de inzet van Javairo Dilrosun over zich heengaan. © Pim Ras Fotografie

Nieuwe realiteit Vitesse meteen duidelijk: ‘Dit is een verschrikkelijke start’

ARNHEM - Waar het nieuwe Vitesse zondag schutterde, schitterde het verbouwde Feyenoord. Duidelijk is dat de verhoudingen tussen de Arnhemmers en Rotterdamse club deze zomer totaal zijn veranderd. ,,De manier waarop we verloren doet pijn.”

9 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Berry, Cillessen is net gehaald, die willen ze bij Nec echt niet kwijt. Daarnaast moet je de nieuwe realiteit onder ogen zien dat het huidige Vitesse zijn salaris simpelweg niet kan betalen.
 • Berry Van Brink

  2 maanden geleden
  Snel de transfervrije Bony en Labyad terughalen. En die keeper van NEC...
 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  Ze staan al onderaan met deze selectie zal het zo blijven ook. Wij als Vitesse hebben altijd goede keepers gehad. En nu is het gewoon helemaal niets dat geld voor alle drie keepers die we hebben. Wie scout voor Vitesse gaat dat allemaal via een computer! Onze buren hebben het beter voor elkaar dat is nu al duidelijk! Dit seizoen gaat je veel geld kosten i.vm klassering ranglijst.
 • Mark Leenders

  2 maanden geleden
  Een nieuwe coach, keeper en Ferro nooit meer opstellen. Baden is een prima spits wanneer je hen gebruikt naar zijn kwaliteiten. Sankoh en Flamingo hebben nog niet kunnen overtuigen. 2-5 was een geflatteerde uitslag daar waar Feyenoord mij nou ook niet echt kon bekoren.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Ron Kate, Branderhorst huren van NEC.