Matus Bero van Vitesse viert zijn goal tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en Vitesse in het Euroborg stadion op 4 september 2022 in Groningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Matus Bero van Vitesse viert zijn goal tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en Vitesse in het Euroborg stadion op 4 september 2022 in Groningen. © ANP

Noeste arbeider Bero zorgt voor bevrijding bij Vitesse

Vitesse heeft met Gabriel Vidovic, Kacper Kozlowski en Bartosz Bialek een kwaliteitsimpuls gekregen. Maar de Arnhemse club dankt de eerste zege van de competitie, de 1-0 bij FC Groningen, aan Matus Bero.

5 reacties

 • Henny . Jansen

  3 maanden geleden
  Het gaat zeker beter ze creëren meer kansen als alle 4 wedstrijden ervoor. Alleen ze moeten wel scoren. Ik vind Flamingo Meulesteen. Arcus. Kozlowski. Vidovic. Bialek. wel een verbetering. als die jongens beter ingespeeld raken kan het alleen maar beter gaan. Jammer dat dat er aan het einde van het seizoen er weer een paar vertrekken.
 • berrie van Altena

  3 maanden geleden
  Een zwaluw maakt nog geen zomer dus wakker blijven.
 • bart verplak

  3 maanden geleden
  Zelfs het juichen ziet er niet uit.
 • flip witjes

  3 maanden geleden
  Helemaal mee eens. Ik vraag me dan ook werkelijk af of degene die deze cijfers heeft gegeven ook maar enige kijk op voetbal heeft.........
 • H. Klis-Beekhuizen

  3 maanden geleden
  Houd eens op met die rare cijfers geven. De Gelderlander krijgt van mij een 1! En dat is nog hoog.