Volledig scherm
Armando Obispo. © BSR Agency

Obispo: Hoop op ticket Europees voetbal met Vitesse

videoARNHEM - Armando Obispo kijkt uit naar zijn avontuur bij Vitesse. De huurling van PSV wil zich in Arnhem verder ontwikkelen.

,,Vitesse heeft doorgaans een goed georganiseerde en voetballende ploeg, die altijd in de subtop meedoet”, stelt de verdediger op de website van Vitesse. ,,De ervaring leert dat jonge spelers in Arnhem de kans krijgen zich te ontwikkelen. Ik ga er alles aan doen om waardevol te zijn voor Vitesse. Daarmee hoop ik bij te dragen aan de ambitie van de club, namelijk het behalen van Europees voetbal.”

Technisch directeur Mohammed Allach van Vitesse is verheugd met de komst van de talentvolle verdediger. ,,Hij krijgt bij ons de kans om zichzelf te laten zien en van waarde te zijn voor de club”, stelt Allach. ,,Linksbenige verdedigers zijn schaars, dus ik ben blij dat we met Armando onze gewenste versterking hebben binnengehaald.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.