Vitesse viert de zege op Tottenham Hotspur, in GelreDome. De Arnhemse club strijdt met de Engelse grootmacht om een ticket in de knock-outfase van de Conference League.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitesse viert de zege op Tottenham Hotspur, in GelreDome. De Arnhemse club strijdt met de Engelse grootmacht om een ticket in de knock-outfase van de Conference League. © Pro Shots / Stefan Koops

Ook streep door Europees duel Vitesse, of gewoon voetballen?

vul de poll inARNHEM - Vitesse zit in de wachtkamer bij de UEFA. Omdat het Europese duel van Tottenham Hotspur tegen Stade Rennais niet doorgaat, staan de belangen van de Arnhemse club op het spel. 

4 reacties

 • Dirk van Dam

  1 maand geleden
  Als de wedstrijd later wordt gespeeld tussen th en rennes, dan moet rennes ze maar een poeppie laten ruiken en ze fiks verslaan, ook rennes is voorniets naar Londen gevlogen,
 • Geert Loermans

  1 maand geleden
  Gewoon spelen. Hoezo competitievervalsing? In elke competitie gaan wedstrijden soms niet door. Niet zeuren , maar voetballen.
 • Henny . Jansen

  1 maand geleden
  UEFA. Is gewoon Mafia dat blijkt geen respect voor voetbal en club Vitesse blijkt. Je kan als club en spelers alleen maar reageren met een knaluitslag. Dat wens ik de spelers toe dat ze allemaal gaan knallen. Geen 100% maar 5000% Wat kan de KNVB hiermee?
 • Luigi Liberó

  1 maand geleden
  Als TH zich aan de ddoor de UEFA gestelde regels onttrekt moeten zij ook de concequenties aanvaarden. Mura vs Vitesse uitstellen is 'vervalsing' evenals deze wedstrijd nu wel spelen en TH de uitslag al wetende een later tijdstip geven om te spelen.