Oussama Tannane in duel met Derrick Kohn van Willem II.
Volledig scherm
PREMIUM
Oussama Tannane in duel met Derrick Kohn van Willem II. © Pro Shots / Toin Damen

Oussama Tannane banneling bij Vitesse: Vier opties voor uitweg in Arnhem

ARNHEM - Vitesse gaat in de eredivisie verder zonder Oussama Tannane. De Marokkaanse international wordt ‘voor onbepaalde tijd’ teruggezet naar het beloftenteam van de club. Wat zijn de opties voor de banneling in Arnhemse dienst?

2 reacties

 • Barry Batsbak

  3 maanden geleden
  Ajuus
 • B. Bakker

  3 maanden geleden
  Tannane zegt Vitesse in zijn hart te hebben gesloten, hoe kan zoiets dan gebeuren. Dit is niet allen een kwestie van inzet op de training. Dat gelooft niemand Kan wel gaan roepen het is zijn schuld of de schuld van Vitesse maar ik weet er helaas niets vanaf. Jammer ik heb afgelopen seizoen genoten van Tannane Maar hem ook vervloekt dat maakt hem ook best bijzonder. Lever je salaris in na de winterstop en zoek een club ga je in ieder geval volgen mocht je nog een club vinden. jamm dit
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.