Oussama Tannane in duel met Derrick Kohn van Willem II.
Volledig scherm
PREMIUM
Oussama Tannane in duel met Derrick Kohn van Willem II. © Pro Shots / Toin Damen

Oussama Tannane banneling bij Vitesse: Vier opties voor uitweg in Arnhem

ARNHEM - Vitesse gaat in de eredivisie verder zonder Oussama Tannane. De Marokkaanse international wordt ‘voor onbepaalde tijd’ teruggezet naar het beloftenteam van de club. Wat zijn de opties voor de banneling in Arnhemse dienst?

2 reacties

 • Barry Batsbak

  3 dagen geleden
  Ajuus
 • B. Bakker

  5 dagen geleden
  Tannane zegt Vitesse in zijn hart te hebben gesloten, hoe kan zoiets dan gebeuren. Dit is niet allen een kwestie van inzet op de training. Dat gelooft niemand Kan wel gaan roepen het is zijn schuld of de schuld van Vitesse maar ik weet er helaas niets vanaf. Jammer ik heb afgelopen seizoen genoten van Tannane Maar hem ook vervloekt dat maakt hem ook best bijzonder. Lever je salaris in na de winterstop en zoek een club ga je in ieder geval volgen mocht je nog een club vinden. jamm dit
 1. Massapsycholoog vreest het ergste na chaos in stadions: ‘Te veel onopgeloste problemen in de samenleving’
  PREMIUM
  Massapsycholoog

  Massapsy­cho­loog vreest het ergste na chaos in stadions: ‘Te veel onopgelos­te problemen in de samenle­ving’

  Het ging woensdagavond opnieuw mis in een voetbalstadion. Het duel FC Groningen - Vitesse (0-1) werd tijdelijk gestaakt vanwege wangedrag van fans. Eerder gebeurde dit al bij andere wedstrijden. Is hier sprake van een zorgwekkende trend of berusten de incidenten op toeval? Dat eerste, stelt massapsycholoog Jan Derksen. ,,Mijn voorspelling is dat dit geweld nog veel erger gaat worden.”