Het elftal van Vitesse voor de laatste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen, getooid in het nieuwe shirt. Met Eli Dasa, Danilho Doekhi, Loïs Openda en Riechedly Bazoer zijn vier steunpilaren vertrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het elftal van Vitesse voor de laatste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen, getooid in het nieuwe shirt. Met Eli Dasa, Danilho Doekhi, Loïs Openda en Riechedly Bazoer zijn vier steunpilaren vertrokken. © Stanley Gontha

Overleven gaat bij Vitesse voor op Europese ambities

Vitesse start het nieuwe seizoen in een wolk van mist. De sportieve toekomst hangt volledig af van de verkoop van de club. Dat ‘proces’ vergt veel geduld van de aanhang.

20 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  @Willie, Een gouden zetel of een ivoren toren? Dat eigen vermogen zit vooral in de spelersgroep. Je zult dus per jaar voo 5 a 6 miljoen aan spelers moeten verkopen om de begroting rond te krijgen. Dan is na 3 jaar van de gouden zetel niets meer over dan een houten krukje.
 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  De vlag kan uit Oyf heeft woord gehouden en gunt Vitesse zijn aandelen. Alle criticasters heeft hij de mond gesnoerd ook in Nijmegen! Op naar de nieuwe eigenaar en eventueel een nieuw stadion. De zon schijnt buiten en ook weer bij Vitesse en supporters en alle sponsoren. En nu laten we ons verassen met de nieuwe eigenaar en spelers die komen. En het is stil van de kant die Vitesse haten.
 • Willie van Laar

  2 maanden geleden
  Ryan, Vitesse heeft een eigen (!) positief vermogen van 18,5 miljoen. Nu Oyf ook nog de 155.000.000. geeft zitten ze in een gouden zetel.
 • Ryan Carvalho

  2 maanden geleden
  Vitesse draait ieder jaar met een begrotingstekort. De club leeft boven zijn stand, ik zie ze nog wel failliet gaan op deze manier.
 • Kareltje van Dam

  2 maanden geleden
  @Els Weber-van Dreuten. Het is totaal niet relevant wat er bij andere clubs gebeurt. Ik zou het mooi vinden dat het bij elke thuiswedstrijd van Vitesse uitverkocht is. Daardoor genereren ze meer inkomsten. En dit samen met een goede eigenaar zou deze mooie club van de ondergang kunnen redden .