De opgestapte Vitesse-top: Rechts algemeen directeur Pascal van Wijk, links bestuurder Henk Parren, die al eerder zijn taak neerlegde.
Volledig scherm
PREMIUM
De opgestapte Vitesse-top: Rechts algemeen directeur Pascal van Wijk, links bestuurder Henk Parren, die al eerder zijn taak neerlegde. © ProShots

Pascal van Wijk weg als algemeen directeur Vitesse; tweede vertrek topman binnen drie weken

Pascal van Wijk is gedwongen afgetreden als algemeen directeur van Vitesse. Dat melden diverse bronnen rond de Arnhemse eredivisionist, waar crisis zich op crisis stapelt. Van Wijk heeft zich officieel ziek gemeld.

19 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  De kapitein was drie weken geleden al van het zinkende schip gevlucht. Zijn scheepsmaatje heeft het nog lang volgehouden (zonder ook maar iets te presteren).
 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Wilde zelf een andere functie omdat hij goed aanvoelde niet de juiste man op die plek te zijn. Heeft de praktijk ook laten zien. Lichtgewicht en bij een roerige club als Vitesse is er echt een 'sterke 'directeur nodig.
 • Kenneth Tharmaratnam

  2 maanden geleden
  Elk nadeel heb z'n voordeel: Door straks en wellicht eveneens de komende jaren nacompetitie te moeten spelen genereer je wel extra wedstrijden met extra recettes waarmee de huur weer (ietsje) beter te betalen is.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Henny . Jansen blijf vooral anderen de schuld geven van je eigen wanbeleid.
 • Bert Wennekes

  2 maanden geleden
  Jaap Bosman, eindelijk iemand die iets zegt wat op waarheid berust.
 1. Vitesse beschadigd door eigen supporters • NEC zeer actief op transfermarkt • Ramp als De Graafschap niet promoveert
  Met Ruud Knol
  2

  Vitesse beschadigd door eigen supporters • NEC zeer actief op transfer­markt • Ramp als De Graafschap niet promoveert

  Weer faalt Jasper Cillessen in een belangrijke wedstrijd voor zijn club, hoe komt dat? Supporters van Vitesse gaan onderling op de vuist, waarom? En dan De Graafschap: is het halen van de play-offs een utopie geworden?
  Doetinchem, Nijmegen, Arnhem, Doesburg, Oost Gelre, Zevenaar, Beuningen, Aalten, Rozendaal, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Heumen, Mook en Middelaar, Rheden, Berg en Dal, Lingewaard, Duiven, Wijchen, Renkum, Berkelland, Westervoort, Montferland, Bronckhorst