Riechedly Bazoer in het duel met VVV.
Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer in het duel met VVV. © Pro Shots / Niels Boersema

Rel ettert voort bij Vitesse: rentree Bazoer laat op zich wachten

ARNHEM - De kwestie Riechedly Bazoer ettert voort bij Vitesse. De Arnhemse club biedt ‘nog geen uitsluitsel’ over de rentree van de spelmaker in de selectie. In het kamp van de sterspeler heerst onvrede.

7 reacties

 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Hij kan dus duidelijk niet met de weelde van het vedette zijn omgaan, excuses hoeven ook niet altijd direct geaccepteerd te worden want ik vermoed dat er wel meer aan de hand was.
 • P Van de Kaa

  1 maand geleden
  @karin vink Welk artikel heb jij zitten lezen? Hij heeft excuses gemaakt. Je lijkt de Gelderlander wel, drama groter maken dan het is. En je aan gezag onderwerpen? Mag hopen dat in 2021 niemand in Nederland dat nog doet.
 • Paul Bekker

  1 maand geleden
  Bazoer moet eens een klap in zijn bek hebben, en dan wakker worden. Heeft verdomme het mooiste beroep van de wereld tegen een achterlijk hoog salaris. Waar haalt hij het LEF vandaan om zogenaamd gekwetst te zijn? Omdat hij een tik/schop op een training gaf of kreeg, lekker belangrijk. Doe normaal sukkel.
 • René Peters

  1 maand geleden
  Volgens mij wordt dit enorm opgeblazen door de media.
 • Willeke Loeffen

  1 maand geleden
  Laat hem snel terug keren Enzo ,Bero,Tannane zijn er zondag niet bij. En heeft toch iets te bieden. Excuus heeft hij al gemaakt. Van fouten moet je leren niemand is perfect. En maak erger als ht is.
 1. Samenvatting | NEC - Jong AZ
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | NEC - Jong AZ

  16 april
 2. Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'
  Play

  Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'