Remko Pasveer heerst in de lucht bij Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Remko Pasveer heerst in de lucht bij Vitesse. © BSR Agency

Remko Pasveer in bloedvorm bij Vitesse, de Buffon van de Lage Landen

ARNHEM - Remko Pasveer verkeert in blakende vorm. Al het hele seizoen. Hij is nu 37 jaar, een oude rot met de fitheid van een jonge God. Vitesse heeft een topkeeper.

5 reacties

 • DJArnhem

  1 jaar geleden
  U bent niet heel toevallig Nijmeegsmeisje?
 • Hendry

  1 jaar geleden
  Ik vond deze wedstrijd Remco niet goed met zijn uitrappen. Verder is hij okay. De 2e helft hadden ze geluk en slechte invalbeurten van de invallers. Zwak middenveld met Toure en Vroegh die het het niveau niet aankunnen. Waarom geen Hajek?
 • Wim

  1 jaar geleden
  Absoluut kandidaat voor het Nederlands elftal. Minstens als eerste reservekeeper.
 • Ton

  1 jaar geleden
  Ik ben al zeker 45 jaar Vitesse-supporter. Zelden heb ik zo genoten als dit seizoen. Een wedstrijd blijft me wel altijd bij: uit tegen Groningen, kampioenswedstrijd eerste divisie. Wat was dat een prachtige dag!
 • Arnhemsmeisje

  1 jaar geleden
  Is Lex Lammers de voorzitter van de supportersvereniging van Remko Pasveer? Iets kritischer zijn als journalist mag hoor!
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?