Riechedly Bazoer drukt namens Vitesse Tottenham Hotspur in de verdediging in de Conference League. Sergio Reguilon (3) en Heung-min Son wachten af, Harry Kane kijkt op de achtergrond toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer drukt namens Vitesse Tottenham Hotspur in de verdediging in de Conference League. Sergio Reguilon (3) en Heung-min Son wachten af, Harry Kane kijkt op de achtergrond toe. © Pro Shots / Vincent de Vries

Riechedly Bazoer zit vol ambitie: spelmaker wil na drie jaar Vitesse via topclub weer in beeld raken bij Oranje

ARNHEM - Riechedly Bazoer zit in een luxepositie. De spelbepaler van Vitesse wordt door tal van clubs gevolgd. Hij wil deze zomer ‘een goede keuze’ maken voor het vervolg van zijn carrière. De zesvoudig international zit vol ambitie.

6 reacties

 • Boy Bensdorp

  1 maand geleden
  Niet constant genoeg voor de top
 • Henny . Jansen

  1 maand geleden
  M. Esmeijer achterneef. Je hebt het goed verwoord hij is volwassen geworden bij Vitesse. Bazoer ik wens je heel succes en geluk toe.
 • M. Esmeijer

  1 maand geleden
  Bazoer heeft ook het afgelopen seizoen weer laten zien door zijn acties en gedrag op en buiten het veld, dat hij enorm gegroeid is. Ben benieuwd welke keuze hij gaat maken en wens hem veel succes toe. Van problem child tot gentleman.
 • MTJ Van Roekel

  1 maand geleden
  Het is je gegund en hou je kop erbij
 • Kees Han

  1 maand geleden
  AJAX halen die man