‘Rivalen’ zijn het eens, voor supporters was dit écht een prutjaar: ‘Het publiek moet in alles weer terug’

Video2020 was in alles een rampjaar. Voetbal verdween achter de muren van het stadion, publiek mocht er niet in. De Gelderlander brengt voor het eerst in de geschiedenis supporters van de drie Gelderse profclubs samen: De Graafschap, NEC en Vitesse.

5 reacties

 • Bob De Rooy

  2 weken geleden
  Dus je gunt je andere regionale clubs promotie...... En vervolgens gunnen die je geen Europese competitie. Het is duidelijk weer te zien wie de jongens blijven en wie de echte kerel is.... Gewoon erg sneu
 • Ik Ben het

  2 weken geleden
  Hele voetbal moeten ze afschaffen: Nu door Corona ligt alles stil, maar als ze straks weer naar stadiums kunnen gaan, gaan ze weer met elkaar op de vuist.. Nee, stoppen ermee!
 • Ik heet geen Hennie, ik heet Jan null

  3 weken geleden
  Ach, een beetje nutteloos nieuws is af en toe best lekker. Dat gezeik over Corona met alle negativiteit eromheen ben ik ook wel zat!
 • Herman null

  3 weken geleden
  Nou nou lekker sociaal hoor om een ander niks te gunnen. Dat soort afgunst is toch gewoon kinderachtig. Ik verwacht promotie Graafschap en Europees voor Vitesse. Nec heeft helaas nog niets te zoeken in de eredivisie.
 • gerrit zijlstra

  3 weken geleden
  Tjonge, tjonge, als dat het ergste is! Kom op zeg, er zijn zoveel mensen overleden en er zijn daarnaast zoveel eenzamen door de pandemie! En jullie " mogen" dan even in de belangstelling staan. Laten we ons wel even op de echte en serieuze gevolgen van deze pandemie richten! De sport én hun supporters komen echt wel een keer aan de beurt! Dus niet zakken! ....Gewoon we zetten wanneer het weer mogelijk is de schouders er onder!
 1. Samenvatting | FC Twente - Ajax
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Huntelaar helpt Ajax in slotfase langs FC Twente

  14 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie