Volledig scherm
- © Pro Shots

Rondetafelgesprek: Wie sneakt weg om een avondje te stappen?

Tijdens het trainingskamp van Vitesse was er genoeg tijd om met een aantal spelers van Vitesse even rond de tafel te gaan zitten. Ze kregen vijf vragen gesteld, die over van alles en nog wat gingen. De spelers die rond om de tafel zaten waren Guram Kashia, Eloy Room, Sheran Yeini en Marvelous Nakamba.

Kashia: Oooh, pas op nu jongens. Ik weet er wel een paar, maar ik ga de namen niet noemen.
Room: Marvelous, geef jij het antwoord maar. Er is toch niemand die boos op jou wordt.

Nakamba: Nee, laat Guram de antwoorden maar geven. Tegen hem durft toch niemand in te gaan.

Kashia: Ik weet het niet. We hebben ook niet echt feestbeesten in de ploeg.

Yeini: We vinden het wel leuk om met elkaar op pad te gaan.

Room: Maar we doen het niet vaak.

Yeini: Klopt, maar dit seizoen gaan we dat wel doen.

Kashia: Weet je wat het is. We doen wel eens wat, maar niemand neemt neemt echt het initiatief.

Yeini: We hebben ook niet echt iemand die iedereen meesleurt. Soms zeggen Maikie en ik laten we gaan. Dan Guram en Vako. En dan die. Dan besluiten we uiteindelijk om te gaan.

Yeini: We moeten meer op pad gaan samen. En dat gaan we dit seizoen ook doen. Zeker.

Kashia: Klopt, dat hebben we ons met een aantal jongens al voorgenomen,

Room: Dit komt onze band en de sfeer ook ten goede.

Yeini: Je leeft bijna samen. Het is goed om zo nu en dan samen wat ontspannends te doen. In Israël hadden we om de week of tien dagen een uitje met alle teamgenoten. Daar is op elke dag van de week wel een leuke tent om met het team heen te gaan.

Kashia: Daar gaat hij weer. Hij kan dagen over Utrecht en Israël praten. Maar hij heeft wel gelijk. Ik ging afgelopen seizoen regelmatig lunchen of dineren met Vako en Kevin Diks. Met het hele team hebben we dat te weinig gedaan.

Yeini: Dit seizoen gaan we dat wel doen. Dat hebben we afgesproken. Eens in de maand. Dan een hapje eten met zijn allen, dan met zijn allen naar de bioscoop.

Kashia (grap): Nou Sheran, vorige week heb ik je nog een berichtje gestuurd om naar de film te gaan maar je reageerde niet. En nu ga je beweren dat je graag met teamgenoten op pad wil.

Yeini (grapt terug): Dat klopt, maar ik heb je daarna ook gezegd dat het de laatste keer was dat ik nee zei tegen een voorstel van je.