Valeri Oyf in Oostenrijk. De Rus doet afstand van al zijn aandelen bij Vitesse en hij scheldt de schuld van 155 miljoen kwijt.
Volledig scherm
Valeri Oyf in Oostenrijk. De Rus doet afstand van al zijn aandelen bij Vitesse en hij scheldt de schuld van 155 miljoen kwijt. © Paul Meima/ProShots

Rus Oyf scheldt schuld van 155 miljoen euro kwijt: Vitesse krijgt alle aandelen in handen

ARNHEM - Vitesse staat weer op eigen benen. De Rus Valeri Oyf doet afstand van al zijn aandelen bij de eredivisionist. Daarbij scheldt hij de schuld van 155 miljoen euro (!) volledig kwijt. De Arnhemse club kan nu met een schone lei de onderhandelingen in voor een overname met een nieuwe partij.

  1. Van Bergwijn tot Timber en van Lozano tot Bony: dit zijn de recordtransfers van alle eredivisieclubs

    Van Bergwijn tot Timber en van Lozano tot Bony: dit zijn de record­trans­fers van alle eredivisie­clubs

    Het regent recordtransfers in de eredivisie. Eerder kocht Ajax Steven Bergwijn voor een recordbedrag, Feyenoord ontving een recordbedrag voor Luis Sinisterra en betaalde zelf nog nooit zoveel voor een speler als voor Quinten Timber. En weet jij wie sinds deze zomer de recordverkoop van Excelsior of de recordaankoop van SC Cambuur is? Check hieronder het overzicht van recordtransfers van alle eredivisieclubs volgens Transfermarkt.nl.