Volledig scherm
De technische staf van Vitesse, voor het duel met FC Utrecht. Jurgen Seegers, (geheel links) Aleksandar Rankovic, Henk Fraser en Edward Sturing (geheel rechts). © Paul Meima

Seegers en Rankovic weg bij Vitesse

ARNHEM – Vitesse neemt na dit seizoen afscheid van assistent Aleksandar Rankovic en fysiektrainer Jurgen Seegers. De Russische coach Leonid Sloetski komt in het nieuwe voetbaljaar met zijn eigen assistent en conditietrainer naar Arnhem.

Rankovic (39) en Seegers (42) zijn bij Vitesse aan Henk Fraser gelieerd, de coach die na dit seizoen vertrekt. Ze beschikken beiden over een aflopend contract in Arnhem.

De Gelderse eredivisionist zet bij Sloetski en de nieuwe assistent en conditietrainer straks de assistenten Edward Sturing, Nicky Hofs en Raimond van der Gouw (keeperstrainer). Zij hebben doorlopende contracten en brengen het dna van de club in de staf.

Rankovic vertrekt na één seizoen bij Vitesse. Hij werd in de zomer van 2017 op voorspraak van Fraser weggeplukt bij ADO Den Haag. Seegers is bezig aan zijn tweede jaar in Arnhem. Hij was eerder werkzaam bij ADO en Anderlecht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.