Volledig scherm
Jake Clarke Salter (rechts) vecht met Vitesse voor een Europees ticket. © BSR Agency

Seizoenkaarthouders Vitesse gratis naar play-offs

ARNHEM - Vitesse laat seizoenkaarthouders gratis toe bij de play-offs om Europees voetbal. De toegang betreft zowel de eerste ronde als de finale van de nacompetitie, waarin de Arnhemse club opnieuw een ticket voor de voorrondes van de Europa League wil afdwingen.

Vitesse wil van de play-offs een feest maken. Niet-seizoenkaarthouders en seizoenkaarthouders die extra tickets willen bijkopen krijgen 50 procent korting op de reguliere prijzen.

Dat wil zeggen dat jeugd tot en met 16 jaar al tickets kan kopen vanaf 2,50 euro en volwassenen vanaf 8,95 euro.

Eerste tegenstander

Donderdagochtend om 10.00 uur start de verkoop van de tickets voor de play-offs, zoals gebruikelijk via Vitesse.nl/tickets en in MijnVitesse (GelreDome). Ook de kaartverkoop voor de uitwedstrijd start donderdagochtend.

Voor Vitesse wordt woensdagavond duidelijk welke club de eerste tegenstander wordt in de play-offs. De Arnhemse club speelt in de slotronde van de competitie tegen VVV en is al geplaatst voor de nacompetitie. Dat geldt ook voor FC Utrecht en Heracles Almelo. De laatste club voor de nazit komt uit het drietal FC Groningen, Willem II en ADO Den Haag.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.