Thulani Serero tijdens de wedstrijd Willem II - Vitesse.
Volledig scherm
Thulani Serero tijdens de wedstrijd Willem II - Vitesse. © VI Images

Serero zegt niets te weten van transfer: ‘Mijn focus ligt op Vitesse’

TILBURG - Thulani Serero van Vitesse stelde zaterdagavond na de uitwedstrijd tegen Willem II (0-2) niets te weten van een aanstaande transfer naar Al-Jazira. Eerder op de dag meldde De Telegraaf dat de deal met de club uit de Verenigde Arabische Emiraten zo goed als rond is.

Serero hield voor alle media hetzelfde verhaal. ,,Ik ben speler van Vitesse en mijn focus ligt hier”, herhaalde Serero keer op keer. De Zuid-Afrikaanse middenvelder stelde dat hij maandag gewoon in Arnhem op het trainingsveld staat. ,,Ik weet niets van een transfer.”

Volgens De Telegraaf hebben Vitesse en Al-Jazira een akkoord bereikt over een transfer van ongeveer één miljoen euro. De Arnhemse club wilde rond de wedstrijd tegen Willem II niets kwijt over een mogelijke deal. Serero zou komende week naar de Emiraten vliegen om tot een persoonlijk akkoord te komen. ,,Is dat zo? Ik weet hier echt niets van”, zei Serero nog maar een keer.

De Zuid-Afrikaan liet eerder wel weten open te staan voor een transfer. Zijn contract loopt na dit seizoen af. Serero, die zaterdag zijn 150ste eredivisieduel speelde, verhuisde in 2017 van Ajax naar Vitesse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.