Het eerbetoon voor Dejan Curovic.
Volledig scherm
Het eerbetoon voor Dejan Curovic. © BSR Agency

Sloetski: ‘Het eerbetoon was een topprestatie van het publiek’

ARNHEM - Trainer Leonid Sloetski van Vitesse had vrijdagavond met bewondering gekeken naar het eerbetoon aan de overleden clubicoon Dejan Curovic. De Arnhemse formatie won de ‘herdenkingswedstrijd’ tegen PEC Zwolle met 3-0.

6 reacties

 • Ewald

  1 jaar geleden
  Serero moet blijven, zie het verschil tussen beide helften!! Maar ik snap ook dat hij elders nog een toekomstige € wilt waarborgen. Neemt niet weg dat ik (we) ons zorgen moet maken over het verder midden helft (en verder wedstrijden) bij afwezigheid van Serero aangezien de iets te zwaar ogende en niet spel bepaler Tannene nog niet tot zijn recht komt.  
 • Peter Schuitema

  1 jaar geleden
  Het klopt van Serero. Die gaan we missen. Denk niet dat het te aanvallend was zonder Serero maar Serero heeft veel kwaliteit zag je ook tegen Ajax! 
 • Hendry

  1 jaar geleden
  Het was een heel mooie herdenking met dank voor de supporters en de club! En het team dat de 3 punten weer pakt. Ik vind dat je als TD je sterkhouders waarvan Serero er een van is een verbeterd contract moet aan bieden om ze langer te binden en er meer geld voor kan ontvangen. Als dat waar is van 1 miljoen Euro dat is niets! Doe zoals FC Utrecht PSV en meerdere clubs bied ze langer een contract aan.
 • Coldkees

  1 jaar geleden
  Te aanvallend in mijn ogen, er stonden vier aanvallers in de basis. Ze misten een controleur op het middenveld, het ging pas beter lopen nadat Serero inviel. 
 • Esquiare

  1 jaar geleden
  Eens met wat je zegt, maar... basisopstelling matig??
 1. Manchester United laat zich verrassen door hekkensluiter
  Play

  Manchester United laat zich verrassen door hekkenslui­ter

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie