Volledig scherm
PREMIUM
Leonid Sloetski ijsbeert langs het veld. De Rus staat in de vuurlinie bij de crisis van Vitesse. © ANP Sport

Sloetski ligt in de vuurlinie bij Vitesse

ARNHEM - Het is crisis in Arnhem. Leonid Sloetski raakt de grip op Vitesse kwijt. De derde nederlaag op rij zet de coach uit Rusland vol in de vuurlinie. De Gelderse subtopper maakt zich op voor spoedoverleg.

Vitesse verloor gisteravond voor 12.590 toeschouwers met 2-1 van FC Groningen. Ondanks een wagonlading passie en strijd was de boodschap helder. ‘Tsaar Sloetski’ belandde op dood spoor in Arnhem. Fluitconcerten, boegeroep en gemor - de onvrede was tot diep in de gewelven van GelreDome voelbaar. De harde kern trok zelfs op naar de hoofdtribune om alle ongenoegen aan de Rus kenbaar te maken. Een cordon agenten moest de vrede bewaren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’
    Play
    Les van Vites

    Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’

    ARNHEM - Vitesse staat bij de hervatting van de competitie onder hoogspanning. De Arnhemse club moet uit de crisis opstaan. Bij de eredivisionist zijn alle ogen gericht op de nieuweling Keisuke Honda. ,,We hebben een langzame Honda”, stelt oer-supporter Bjorn Courbois in De Les van Vites. ,,Hij gaat 40 kilometer per uur in de vijfde versnelling met de handrem er op. Maar hij kan wél voetballen.”