Volledig scherm
Vitesse-trainer Leonid Sloetski. © Raphael Drent

Sloetski na gelijkspel tegen Leverkusen: ‘Goed voor ons vertrouwen’

LEVERKUSEN – Vitesse-trainer Leonid Sloetski keek zondag met een goed gevoel terug op de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. De coach van de Arnhemse eredivisionist was tevreden met het gelijkspel tegen Bayer Leverkusen (1-1).

,,Dit was een ongebruikelijk sterke tegenstander in de voorbereiding, een team van Champions League-niveau”, zei Sloetski. ,,Een wedstrijd tegen zo’n team maakt sterke en zwakke punten duidelijk. Dit duel heeft me daarom veel informatie opgeleverd. Welke informatie? Dat houd ik privé.”

Sloetski zag hoe zijn team goed stand hield tegen Bayer Leverkusen. De Duitsers hadden het grootste gedeelte van de wedstrijd de controle, maar Vitesse kwam nauwelijks in de problemen. De Arnhemmers drongen in de slotfase zelfs nog aan voor de 1-2. ,,Ik ben erg tevreden over het niveau van de wedstrijd. We creëerden kansen en probeerden niet alleen maar te verdedigen. Dit was goed voor ons vertrouwen.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.